Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of chlorine and peroxyacetic acid on reduction of natural microflora, Escherichia coli O157:H7, Listeria monocyotgenes and Salmonella spp. on mung bean sprouts
 
 
Titel: Efficacy of chlorine and peroxyacetic acid on reduction of natural microflora, Escherichia coli O157:H7, Listeria monocyotgenes and Salmonella spp. on mung bean sprouts
Auteur: Neo, Shan Yu
Lim, Pei Yan
Phua, Li Kai
Khoo, Gek Hoon
Kim, Su-Jung
Lee, Seung-Cheol
Yuk, Hyun-Gyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 36 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland