Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Development of a model describing the effect of temperature, water activity and (gel) structure on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius in vitro and evaluation in food matrices of different viscosity
 
 
Titel: Development of a model describing the effect of temperature, water activity and (gel) structure on growth and ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius in vitro and evaluation in food matrices of different viscosity
Auteur: Kapetanakou, Anastasia E.
Ampavi, Anna
Yanniotis, Stavrianos
Drosinos, Eleftherios H.
Skandamis, Panagiotis N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland