Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure on the microbiological quality of cooked chicken during storage at normal and abuse refrigeration temperatures
 
 
Titel: Effect of high pressure on the microbiological quality of cooked chicken during storage at normal and abuse refrigeration temperatures
Auteur: Patterson, Margaret F.
McKay, Alan M.
Connolly, Malachy
Linton, Mark
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland