Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Study of green Sicilian table olive fermentations through microbiological, chemical and sensory analyses
 
 
Titel: Study of green Sicilian table olive fermentations through microbiological, chemical and sensory analyses
Auteur: Aponte, Maria
Ventorino, Valeria
Blaiotta, Giuseppe
Volpe, Giorgio
Farina, Vittorio
Avellone, Giuseppe
Lanza, Carmela Maria
Moschetti, Giancarlo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland