Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Fermented goats’ milk produced with selected multiple starters as a potentially functional food
 
 
Titel: Fermented goats’ milk produced with selected multiple starters as a potentially functional food
Auteur: Minervini, Fabio
Bilancia, Maria Teresa
Siragusa, Sonya
Gobbetti, Marco
Caponio, Francesco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland