Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological study of lactic acid bacteria in kefir grains by culture-dependent and culture-independent methods
 
 
Titel: Microbiological study of lactic acid bacteria in kefir grains by culture-dependent and culture-independent methods
Auteur: Chen, Hsi-Chia
Wang, Sheng-Yao
Chen, Ming-Ju
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 25 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland