Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactobacillus adjunct cultures on the microbiological and physicochemical characteristics of Roncal-type ewes’-milk cheese
 
 
Titel: Effect of lactobacillus adjunct cultures on the microbiological and physicochemical characteristics of Roncal-type ewes’-milk cheese
Auteur: Ortigosa, M.
Arizcun, C.
Irigoyen, A.
Oneca, M.
Torre, P.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland