Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of four methods to enumerate probiotic bifidobacteria in a fermented food product
 
 
Titel: Comparison of four methods to enumerate probiotic bifidobacteria in a fermented food product
Auteur: Lahtinen, Sampo J.
Gueimonde, Miguel
Ouwehand, Arthur C.
Reinikainen, Johanna P.
Salminen, Seppo J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland