Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative activities of soymilk fermented with lactic acid bacteria and bifidobacteria
 
 
Titel: Antioxidative activities of soymilk fermented with lactic acid bacteria and bifidobacteria
Auteur: Wang, Yi-Chieh
Yu, Roch-Chui
Chou, Cheng-Chun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland