Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Stability of chloramphenicol residues in shrimp subjected to heat processing treatments
 
 
Titel: Stability of chloramphenicol residues in shrimp subjected to heat processing treatments
Auteur: Shakila, R. Jeya
Vyla, S. Aunto Princy
Saravana Kumar, R.
Jeyasekaran, G.
Indra Jasmine, G.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland