Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Kinetic analysis of Escherichia coli inactivation by high hydrostatic pressure in broth and foods
 
 
Titel: Kinetic analysis of Escherichia coli inactivation by high hydrostatic pressure in broth and foods
Auteur: Erkmen, O.
Dogˌan, C.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (2004) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland