Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Modeling lactic acid bacteria growth in vacuum-packaged cooked meat emulsions stored at three temperatures
 
 
Titel: Modeling lactic acid bacteria growth in vacuum-packaged cooked meat emulsions stored at three temperatures
Auteur: Cayré, Marı́a Elisa
Vignolo, Graciela
Garro, Oscar
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland