Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of a novel enrichment procedure for the isolation of Escherichia coli O157 from naturally contaminated raw beef, lamb and mixed meat products
 
 
Titel: Evaluation of a novel enrichment procedure for the isolation of Escherichia coli O157 from naturally contaminated raw beef, lamb and mixed meat products
Auteur: Chapman, P.A.
Ellin, M.
Ashton, R.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland