Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of sourdough fermentation with Lactobacillus brevis and baker's yeast
 
 
Titel: Optimization of sourdough fermentation with Lactobacillus brevis and baker's yeast
Auteur: Meignen, B.
Onno, B.
GĂ©linas, P.
Infantes, M.
Guilois, S.
Cahagnier, B.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland