Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological control of wine. The application of epifluorescence microscopy method as a rapid technique
 
 
Titel: Microbiological control of wine. The application of epifluorescence microscopy method as a rapid technique
Auteur: Kopke, C
Cristovão, A
Prata, A.M
Silva Pereira, C
Figueiredo Marques, J.J
San Romão, M.V
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 17 (2000) nr. 3 pagina's 257-260
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland