Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Comparison and characterization of Lactobacillus amylovorus xstrains for lactic acid fermentation of food by-products
 
 
Titel: Comparison and characterization of Lactobacillus amylovorus xstrains for lactic acid fermentation of food by-products
Auteur: Oda, y.
Ito, M.
Kikuta, Y.
Park, B.S.
Tonomura, K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 17 (2000) nr. 3 pagina's 341-347
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland