Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of vanillin concentration, pH and incubation temperature on Aspergillus flavus , Aspergillus niger , Aspergillus ochraceus and Aspergillus parasiticusgrowth
 
 
Titel: Effect of vanillin concentration, pH and incubation temperature on Aspergillus flavus , Aspergillus niger , Aspergillus ochraceus and Aspergillus parasiticusgrowth
Auteur: López-Malo, A
Alzamora, S.M
Argaiz, A
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 14 (1997) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland