Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and hydrogen peroxide on heat inactivation of Salmonella and Listeria in egg white
 
 
Titel: Effect of pH and hydrogen peroxide on heat inactivation of Salmonella and Listeria in egg white
Auteur: Muriana, P.M.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 14 (1997) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland