Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage
 
 
Titel: Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage
Auteur: Coppola, R.
Iorizzo, M.
Saotta, R.
Sorrentino, E.
Grazia, L.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 14 (1997) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland