Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Low temperature storage leads to advanced upregulation of typical virulence regulators, pyk and purR of enterotoxigenic Staphylococcus aureus cultured on chicken meat
 
 
Titel: Low temperature storage leads to advanced upregulation of typical virulence regulators, pyk and purR of enterotoxigenic Staphylococcus aureus cultured on chicken meat
Auteur: Wang, Huawei
Ma, Guangxia
Fan, Zhenzhen
Wang, Huhu
Xu, Xinglian
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland