Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Microbial composition and viability of natural whey starters used in PDO ComtĂ© cheese-making
 
 
Titel: Microbial composition and viability of natural whey starters used in PDO Comté cheese-making
Auteur: Lutin, Jade
Dufrene, Franck
Guyot, Philippe
Palme, Romain
Achilleos, Christine
Bouton, Yvette
Buchin, Solange
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 121 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland