Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Incidence and level of Salmonella serovars in raw pork obtained from mexican butcher shops
 
 
Titel: Incidence and level of Salmonella serovars in raw pork obtained from mexican butcher shops
Auteur: Escartín, E. Fernández
Lozano, J. Saldaña
Rodríguez, O.
Gonzáles, N. Martínez
Torres, J. Antonio
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 12 (1995) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland