Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of histamine, putrescine and cadaverine by the bacteria Lacticaseibacillus casei depending on selected factors in the real condition of the dairy product
 
 
Titel: Reduction of histamine, putrescine and cadaverine by the bacteria Lacticaseibacillus casei depending on selected factors in the real condition of the dairy product
Auteur: Klementová, Lucie
Purevdorj, Khatantuul
Butor, Irena
Jančová, Petra
Bábková, Dagmar
Buňka, František
Buňková, Leona
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland