Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Plant-derived antioxidant dipeptides provide lager yeast with osmotic stress tolerance for very high gravity fermentation
 
 
Titel: Plant-derived antioxidant dipeptides provide lager yeast with osmotic stress tolerance for very high gravity fermentation
Auteur: Wu, Caiyun
Wang, Chengxin
Guo, Jiayu
Jike, Xiaolan
Yang, Huirong
Xu, Huaide
Lei, Hongjie
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland