Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of E. coli O157:H7, Salmonella enterica, and L. monocytogenes through semi-continuous superheated steam treatment with additional effects of enhancing initial germination rate and salinity tolerance
 
 
Titel: Inactivation of E. coli O157:H7, Salmonella enterica, and L. monocytogenes through semi-continuous superheated steam treatment with additional effects of enhancing initial germination rate and salinity tolerance
Auteur: Kim, Soo-Hwan
Park, Sang-Hyun
Ahn, Jun-Bae
Kang, Dong-Hyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland