Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different vacuum levels for beef brisket during cold storage: A microbiological and physicochemical analysis
 
 
Titel: Effect of different vacuum levels for beef brisket during cold storage: A microbiological and physicochemical analysis
Auteur: Kim, Ah-Na
Lee, Kyo-Yeon
Han, Chae-Yeon
Choi, Sung-Gil
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland