Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high hydrostatic pressure treatment on the inactivation and sublethal injury of foodborne pathogens and quality of apple puree at different pH
 
 
Titel: Effect of high hydrostatic pressure treatment on the inactivation and sublethal injury of foodborne pathogens and quality of apple puree at different pH
Auteur: Lee, Eun-Jung
Kim, Soo-Hwan
Park, Sang-Hyun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland