Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Wet fermentation of Coffea canephora by lactic acid bacteria and yeasts using the self-induced anaerobic fermentation (SIAF) method enhances the coffee quality
 
 
Titel: Wet fermentation of Coffea canephora by lactic acid bacteria and yeasts using the self-induced anaerobic fermentation (SIAF) method enhances the coffee quality
Auteur: Cassimiro, Débora Mara de Jesus
Batista, Nádia Nara
Fonseca, Hugo Calixto
Oliveira Naves, José Augusto
Coelho, Jussara Moreira
Bernardes, Patricia Campos
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland