Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Viability of SARS-CoV-2 on lettuce, chicken, and salmon and its inactivation by peracetic acid, ethanol, and chlorine dioxide
 
 
Titel: Viability of SARS-CoV-2 on lettuce, chicken, and salmon and its inactivation by peracetic acid, ethanol, and chlorine dioxide
Auteur: Jung, Soontag
Yeo, Daseul
Wang, Zhaoqi
Woo, Seoyoung
Seo, Yeeun
Hossain, Md Iqbal
Choi, Changsun
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland