Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Abating biogenic amines and improving the flavor profile of Cantonese soy sauce via co-culturing Tetragenococcus halophilus and Zygosaccharomyces rouxii
 
 
Titel: Abating biogenic amines and improving the flavor profile of Cantonese soy sauce via co-culturing Tetragenococcus halophilus and Zygosaccharomyces rouxii
Auteur: Qi, Qi
Huang, Jun
Zhou, Rongqing
Jin, Yao
Wu, Chongde
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland