Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Advances in understanding the enzymatic potential and production of ochratoxin A of filamentous fungi isolated from cocoa fermented beans
 
 
Titel: Advances in understanding the enzymatic potential and production of ochratoxin A of filamentous fungi isolated from cocoa fermented beans
Auteur: Delgado-Ospina, Johannes
Molina-Hernandez, Junior Bernardo
Viteritti, Eduardo
Maggio, Francesca
Fernández-Daza, Fabián Felipe
Sciarra, Pietro
Serio, Annalisa
Rossi, Chiara
Paparella, Antonello
Chaves-López, Clemencia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 31 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland