Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the lysogenic status in the lactic acid bacterium O. oeni during the spontaneous malolactic fermentation of red wines
 
 
Titel: Assessment of the lysogenic status in the lactic acid bacterium O. oeni during the spontaneous malolactic fermentation of red wines
Auteur: Chaïb, Amel
Claisse, Olivier
Delbarre, Elodie
Bosviel, Jade
Le Marrec, Claire
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland