Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Influence of yeast and lactic acid bacterium on the constituent profile of soy sauce during fermentation
 
 
Titel: Influence of yeast and lactic acid bacterium on the constituent profile of soy sauce during fermentation
Auteur: Harada, Risa
Yuzuki, Masanobu
Ito, Kotaro
Shiga, Kazuki
Bamba, Takeshi
Fukusaki, Eiichiro
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 123 (2017) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland