Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Electric fields and transglutaminase in preparing adzuki bean protein emulsion gel for plant-based steamed egg custard
 
 
Titel: Electric fields and transglutaminase in preparing adzuki bean protein emulsion gel for plant-based steamed egg custard
Auteur: Li, Qian
Song, Tingyu
Yu, Yongxin
Ren, Yiping
Qian, Jian-Ya
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland