Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Influence of low voltage programmed thawing on the quality of frozen pork and its myofibrillar protein
 
 
Titel: Influence of low voltage programmed thawing on the quality of frozen pork and its myofibrillar protein
Auteur: Zhang, Xiao
Wu, Yuhang
Lin, Yuchen
Jin, Yamei
Yang, Na
Chitrakar, Bimal
Wei, Jian
Zhou, Sijian
Xu, Xueming
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland