Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Plasma-activated water (PAW) and annealing for the modification of potato starch: Effects on sorption isotherms, thermodynamic and gelatinization kinetics of potato starch
 
 
Titel: Plasma-activated water (PAW) and annealing for the modification of potato starch: Effects on sorption isotherms, thermodynamic and gelatinization kinetics of potato starch
Auteur: Gebremical, Gebremedhin Gebremariam
Tappi, Silvia
Laurita, Romolo
Capelli, Filippo
Drudi, Federico
Romani, Santina
Rocculi, Pietro
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland