Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Improving gel properties of low-salt silver carp surimi through single-mode microwave-assisted processing
 
 
Titel: Improving gel properties of low-salt silver carp surimi through single-mode microwave-assisted processing
Auteur: Luan, Donglei
Wang, Chong
Li, Shu
Xue, Qianqian
Wang, Xichang
Xue, Changhu
Wang, Yifen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland