Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the storage stability and shelf-life of plant-based Pickering emulsions through emulgel formation
 
 
Titel: Enhancing the storage stability and shelf-life of plant-based Pickering emulsions through emulgel formation
Auteur: Rawal, Kirti
Wang, Yumin
Annamalai, Pratheep Kumar
Bhandari, Bhesh
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland