Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic acid bacteria fermentation on spray-dried egg yolk powder: Powder characteristics, structural properties and gastrointestinal digestibility
 
 
Titel: Effect of lactic acid bacteria fermentation on spray-dried egg yolk powder: Powder characteristics, structural properties and gastrointestinal digestibility
Auteur: Li, Zhe
Song, Yanbin
Tang, Qinyue
Duan, Xiang
Sheng, Long
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland