Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Development of egg yolk lipoprotein hydrolysate for nano-delivery of curcumin: Structure-function relationship
 
 
Titel: Development of egg yolk lipoprotein hydrolysate for nano-delivery of curcumin: Structure-function relationship
Auteur: Jiang, Lili
Yang, Yanjun
Su, Yujie
Chang, Cuihua
Gu, Luping
Liu, Chunfang
Li, Junhua
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland