Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the efficacy of a novel high-pressure carbon dioxide method for food microbial inactivation on a synthetic matrix
 
 
Titel: Exploring the efficacy of a novel high-pressure carbon dioxide method for food microbial inactivation on a synthetic matrix
Auteur: Zulli, Riccardo
Dittadi, Chiara
Santi, Fabio
Andrigo, Pietro
Zambon, Alessandro
Spilimbergo, Sara
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland