Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the evolution of moisture during isothermal dehydration of glutinous rice through global sensitivity analysis
 
 
Titel: Understanding the evolution of moisture during isothermal dehydration of glutinous rice through global sensitivity analysis
Auteur: Jimoh, Kabiru Ayobami
Hashim, Norhashila
Shamsudin, Rosnah
Man, Hasfalina Che
Jahari, Mahirah
Putri, Renny Eka
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland