Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Improving dried mango physicochemical properties using conventional hot-air drying coupled with a novel technology “intensification of vaporization by decompression to the vacuum”
 
 
Titel: Improving dried mango physicochemical properties using conventional hot-air drying coupled with a novel technology “intensification of vaporization by decompression to the vacuum”
Auteur: Labaky, Paola
Dahdouh, Layal
Grosmaire, Lidwine
Rajha, Hiba N.
Ricci, Julien
Delpech, Charlotte
El Khoury, André
Debs, Espérance
Wisniewski, Christelle
Louka, Nicolas
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland