Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of moderate electric fields on the structural and gelling properties of soybean protein isolate gel induced by glucono-δ-lactone
 
 
Titel: Effects of moderate electric fields on the structural and gelling properties of soybean protein isolate gel induced by glucono-δ-lactone
Auteur: Wang, Hong
Sun, Libin
Sun, Xiaoming
Tian, Haijuan
Yu, Dianyu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland