Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
 
  An evaluation on the shrinkage deformation characteristics of Chinese yam during multiphase microwave drying based on digital image processing
 
 
Titel: An evaluation on the shrinkage deformation characteristics of Chinese yam during multiphase microwave drying based on digital image processing
Auteur: Yang, Mengmeng
Li, Linlin
Liu, Wenchao
Cao, Weiwei
Chen, Junliang
Ren, Guangyue
Gao, Ke
Law, Chung Lim
Duan, Xu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland