Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Development and optimization of general drying models for cod (Gadus spp.) using supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Development and optimization of general drying models for cod (Gadus spp.) using supercritical carbon dioxide
Auteur: Bernardo, Yago A.A.
Zambon, Alessandro
Cardin, Marco
Zulli, Riccardo
Andrigo, Pietro
Santi, Fabio
Spilimbergo, Sara
Conte-Junior, Carlos A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland