Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Changes in properties of myofibrillar protein and myofibrillar protein gel from freshwater fish after low-temperature and high-pressure collaborative treatment
 
 
Titel: Changes in properties of myofibrillar protein and myofibrillar protein gel from freshwater fish after low-temperature and high-pressure collaborative treatment
Auteur: Zhang, Sinan
Meenu, Maninder
Xiao, Ting
Ren, Junde
Hu, Lihui
Song, Tao
Ramaswamy, Hosahalli S.
Yu, Yong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland