Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Use of whey protein concentrate to encapsulate hydrophobic natural antimicrobials to improve their incorporation into high moisture foods enhancing their antimicrobial activity
 
 
Titel: Use of whey protein concentrate to encapsulate hydrophobic natural antimicrobials to improve their incorporation into high moisture foods enhancing their antimicrobial activity
Auteur: SepĂșlveda, Francisco
Oyarzun-Ampuero, Felipe
Matiacevich, Silvia
Ortiz-Viedma, Jaime
Lemus-Mondaca, Roberto
Char, Cielo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland