Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 46 gevonden artikelen
 
 
  The impact of pressure-shift freezing on the three-dimensional network structure and properties of myofibrillar proteins in surimi gel derived from freshwater fish
 
 
Titel: The impact of pressure-shift freezing on the three-dimensional network structure and properties of myofibrillar proteins in surimi gel derived from freshwater fish
Auteur: Zhang, Sinan
Meenu, Maninder
Xiao, Ting
Hu, Lihui
Ren, Junde
Ramaswamy, Hosahalli S.
Yu, Yong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland