Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the influence of E-beam irradiated sorghum flour on the structure, physicochemical properties, and processing suitability of sorghum/wheat mixed flour-dough-bread: A related mechanism
 
 
Titel: Investigating the influence of E-beam irradiated sorghum flour on the structure, physicochemical properties, and processing suitability of sorghum/wheat mixed flour-dough-bread: A related mechanism
Auteur: Lin, Qian
Liang, Wei
Yan, Mengting
Zhao, Wenqing
Li, Wenhao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland